ILTAOHJELMAT:
 
Asianajaja Anniina Pohjola

Anniina Pohjola on laillistettu asianajaja Espanjassa ja hänen kanssaan käydään läpi asianajajan toimeenkuvaan liittyviä toimeksiantoja Espanjassa.

TIISTAISIN KLO 18.00, UUSINTA SU 20.00 

OHJELMA-ARKISTO

pohjola-logo-1539875151.png
Asuntokorneri

Keskiviikkoilloissa jutellaan Espanjan asuntomarkkinoista, tarjonnasta ja koukeroista, jotka on hyvä olla hanskassa. Studiossa Euro Service Real Estatesta Aki Karjalainen.
KESKIVIIKKOISIN KLO 18.00, UUSINTA PE JA SU 13.00 

OHJELMA-ARKISTO

euro_service_logo_new.png
Aurinkorannikon Työmarkkinat

Minkälaisia töitä Aurinkorannikolla on? Mikä on NIE? Miten teen CV:n? 

Uusi TYÖMARKKINAT-ohjelmasarja antaa vastauksen näihin ja moniin muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Paikallisen työmarkkinatilanteen hyvin tuntevat Kai Hahl ja Eija Bouras työvoimatoimiston puolelta ja Jarno Paananen sekä Erja Siljamo työnantajan puolelta käyvät läpi kaikkia mahdollisia asioita, jotka tulee huomioida ja tietää Suomen työelämästä tänne Espanjan työmarkkinoille siirtymisen yhteydessä. 

Yhteistyössä: Aurinkorannikon Työvoimatoimisto ja Myyntiapu S.L.

MAANANTAISIN KLO 17, UUSINNAT KE 23 JA LA 16.
OHJELMA-ARKISTO
Kuningatar ja terassin narrit

Viihteellinen lauantaitanssiohjelma Jasu Mäntylän, Saana Sassalin ja Hannu Mustosen luotsaamana.

Uusinnat kesältä LAUANTAISIN KLO 21.00

OHJELMA-ARKISTO 

Sarin Vastaanotolla

Lääkäri Sari Hannukainen pureutuu ohjelmassaan monenlaisiin terveysongelmiin pitkäaikaisen lääkärikokemuksensa siivittämänä.

TORSTAISIN KLO 15.00, UUSINTA SUNNUNTAISIN 14.00

Stadin Asuntoradio

Asuntoradio tarjoaa kotimaan kuulumiset asumiseen, asunnonvaihdantaan ja  uusimpaan lainsäädäntöön liittyen. Asumiseen profiloitunutta radio-ohjelmaa luotsaa juristi Jussi Laaka ja ohjelmassa haastatellaan alalla pitkään vaikuttaneita ammattilaisia. Tarpeita asunto-osaajalle? Ota yhteys: laaka@laaka.fi 

UUDET JAKSOT PERJANTAISIN 18.00 JA SUNNUNTAISIN 18.00

OHJELMA-ARKISTO

Terveystorstai

Torstain iltalähetyksessä puhutaan terveydestä alan experttien kanssa. Kysy Facebookissa lähetyksen aikana, mikäli jokin askarruttaa. Ohjelmasarja pyörii läpi vuoden.

Terveystorstaissa tavataan mm. seuraavat ekspertit:

ilmälääkärit Erja ja Petri Oksman, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Jouni Heikkilä, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Jarmo Toivanen, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Jan Appelberg. Yhteistyössä Sol Eyes -klinikka.
TORSTAISIN 18.00, UUSINTA SU 12.00

OHJELMA-ARKISTO

Näyttökuva 2019-3-26 kello 14.19.29.png
Turistikirkon Oletko Kuulolla?

Toimittajana Tuula Ketola. Tuula juttelee vieraiden kanssa uskosta ja ihmisten matkasta kohti uskoa.
MAANANTAISIN 18.00, UUSINTA SU 10

OHJELMA-ARKISTO

vehkasaaari.jpg
Yritysmaailma

Asiaa yrittämisen kaikista puolista Espanjassa, yrityksen perustamisesta sen kannattavaksi saamiseen. Tutustutaan myös paikallisiin yrityksiin. Ohjelman tuottaa Espanjan Suomalaiset Yrittäjät ry ja sen toimittaa Irina Viitala. 

PERJANTAISIN KLO 17, UUSINTA SU 21 JA MA 23. 

OHJELMA-ARKISTO

Äijärokkia

Thelman Pullapuodin Jussi soittaa Äijärokkia rautaisella asenteella. Turhat lätinät pois ja antaa musiikin puhua. 

KESKIVIIKKOISIN 13.00, UUSINTA PE 21.00

PÄIVÄOHJELMAT:
10X Finland

10X tarkoittaa kymmenen kertaa paremmin (tai helpommin, nopeammin, halvemmin...). Se on uusien digitaalisten tuotteiden ja palveluiden suunnittelun ja markkinoinnin lähtökohta. Se on voima ja mahdollisuus, joka järjestää maailmaa uuteen malliin ennenäkemättömällä vauhdilla. Kuinka Suomi voi pärjätä tällaisessa maailmassa, kuinka suomalaisen organisaation pitäisi kehittyä ja kasvaa tässä ympäristössä ja kuinka yksittäinen ihminen voi löytää omat 10X-mahdollisuutensa? 10X Finland on podcast-keskustelujen sarja, joissa etsitään oikeita kysymyksiä, oikeita vastauksia ja käytännön keinoja onnistua ja voida hyvin hypermuutoksen keskellä.

UUDET JAKSOT KESKIVIIKKONA KLO 14.00 JA LAUANTAINA 10.00

Bisnespöytä
Bisnespöytä tarjoaa näkökulmia yrittäjälle tärkeisiin asioihin. Miten voit kehittää bisnestäsi? Mitkä ovat parhaat käytännöt esimerkiksi taloushallinnossa, laskutuksessa ja toiminnanohjauksessa? Miten selviät parhaiten yrittäjänä kohtaamistasi haasteista? Aiheen mukaan vaihtuvien asiantuntijoiden keskustelua luotsaa Bisnespöydässä Ani Rumpu.
UUDET JAKSOT TIISTAINA KLO 8.00 JA LAUANTAINA 12.00
Kahvihuone

Helppoa ja mukavaa kuunneltavaa, mielenkiintoisten vieraiden, tarinoiden ja aiheiden kera.  
UUDET JAKSOT TORSTAISIN 14.00 

Lepopäivä

Lepopäivä on ohjelma tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille. Äänessä ovat personal trainer Jaakko Savolahti ja valmentaja Anssi Akonniemi.

UUDET JAKSOT TORSTAISIN JA LAUANTAISIN KLO 8.00

Nakkisalaatti
Kun Nakkisalaatti on katettuna, lautasella on kaikkea mahdollista makuelämyksistä hengenvaaralliseen ruokamyrkytykseen. Nakkisalaatti on podcast, joka sekoittaa sulavasti asiasisältöä, huumoria sekä improvisaatioteatteria ennalta-arvaamattomalla tavalla. Thomas Lemström sekä Kaapo Seppälä keskustelevat kulttuurista, tieteestä sekä erinäisistä nykyajan ilmiöistä sekä laittavat itsensä likoon mitä erikoisimmissa radiokokeiluissa.
UUDET JAKSOT PERJANTAISIN KLO 14 
PING Helsinki​

PING Helsinki on täysin riippumaton vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntija. Tuomme vaikuttajamarkkinoinnin tulokselliseksi osaksi yrityksen liiketoimintaa. 

Pingcast on tarkoitettu niin vaikuttajille kuin vaikuttajamarkkinoinnista kiinnostuneille yrityksille. Sarjaaamme kuuntelemalla opit millaista on laadukas vaikuttajamarkkinointi, miten sitä mitataan ja minkälaisilla työkaluilla siinä onnistutaan.

Pingcastissa Inna-Pirjetta Lahti keskustelee tunnettujen suomalaisten vaikuttajien kanssa käyden läpi onnistuneita kampanjoita ja pohtien tulevaisuuden tärkeimpiä onnistumisen avaimia. 

MAANANTAISIN KLO 14.00

Radio Kipinä, Puolustusvoimat

Kipinä on tiukkaa asiaa maanpuolustuksesta, avaten selkokielelle modernia sodankäyntiä, varautumista kriisitilanteisiin ja yleisesti nykyaikaista Puolustusvoimien toimintaa. 
KESKIVIIKKOISIN KLO 8.00

Nordnetin Rahapodi

Talousaiheinen ohjelmasarja taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Toimittajina Martin Paasi ja Miikka Luukkonen
TIISTAISIN 14.00 JA SUNNUNTAINA 16.00

Terveys edellä

Terveys Edellä on ohjelma, joka katsoo terveyttä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Ihminen on kokonaisvaltainen olento, jonka hyvinvointi on sidoksissa moneen asiaan: fyysiseen, henkiseen, emotionaaliseen, sosiaaliseen ja älylliseen hyvinvointiin. Mieli ja keho ovat yhteydessä toisiinsa. Eletty elämä ja elämän eri osa-alueet vaikuttavat meihin. Koska jokainen meistä on yksilö, on tärkeää oppia havainnoimaan, mikä on oman kehoni ja mieleni yhteys, jotta osaa hoitaa itseään oikein. Ohjelmassa käsitellään istumatyöläisen selän kuntoa, tunnetilojen havainnointia kehossa, syömishimoja ja laihtumista, mindfulnessin ja joogan vaikutuksia, kiihtyneiden ajatusten hallintaa, hyväntekeväisyyttä hyvinvoinnin välineenä sekä ihmisten käyttötarvetta tulevaisuuden työelämässä. 

 

Ohjelman juontaa radiotoimittaja Sanna Mämmi, joka on myös elämäntaidonvalmentaja, mindfulness-ohjaaja ja joogaopettaja. Sannan viimeisin kirja, "Vapaudu huolista - Löydä elämänilo mindfulnessin avulla" (WSOY), ilmestyi keväällä 2019.

PERJANTAISIN KLO 8.00 JA LAUANTAISIN KLO 18.00.

SOS.cast

Suomessa joka kymmenes lapsi tarvitsee lastensuojelun tukea. Jokainen päivä on lapsen elämän kannalta tärkeä. Se mitä tapahtuu tänään, vaikuttaa huomiseen.
Millaisen tulevaisuuden me haluamme luoda lapsille, nuorille ja perheille Suomessa?

SOScastissa SOS-Lapsikylän kehitysjohtaja Kati Palsanen keskustelee yhteiskunnallisten vaikuttajien kanssa lasten ja perheiden hyvinvointiin liittyvistä teemoista.

MAANANTAISIN ja SUNNUNTAISIN KLO 8.00

Näyttökuva 2019-03-21 kello 23.38.16.png

© 2019 Radio Finlandia