RADIO FINLANDIAN HUUTOKAUPAT COSTALLA
Myy tarpeeton, osta tarpeellista. Ostajat määräävät hinnan.
HUUTOKAUPPAEHDOT

Kaikki tavarat myydään siinä kunnossa, ja niillä varusteilla, kuin ne myyntihetkellä ovat. Tavaroilla ei ole takuuta, palautus- tai vaihto-oikeutta. Tavaroihin voi tutustua ennen huutokaupan alkua huutokauppapaikalla.

Korkein tarjous voittaa. Tavaroilla ei ole pohjahintoja. Huutokaupan järjestäjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehty korkein tarjous. Arvokkaammista kohteista otamme vastaan ennakkotarjouksia sähköpostitse studio@radiofinlandia.fi 

Voitte ilmoittaa myytäviä kohteita tavaralistauksena sähköpostitse, tai Centro Finlandian infoon radion nimellä kirjekuoressa. Otamme yhteyttä kun tiedämme mihin huutokauppaan kohteet mahtuvat. Radio Finlandia myy kohteet prosenttimyynnillä ja pidättää 20% kohteiden myyntihinnasta huutokauppakuluihin ja huutokaupan radiomainontaan. Mikäli tavaroille on tilattu noutopalvelu kanavalta, veloitamme myynnin jälkeen vähintään 80 euroa myyntiprovisiota. Kuljetus on sovittava mieluiten viikkoa ennen huutokauppapäivää. Mikäli tuotte tavarat huutokauppapaikalle itse, provisiolle ei ole alarajaa. Kohteiden on oltava huutokauppapaikalla vähintään kolme tuntia ennen huutokaupan alkua.
 
Huutokauppoja ja arvokkaampia kohteita mainostetaan Finlandian taajuudella livelähetyksissä, sekä facebookissamme.

Huudettu kohde tulee maksaa heti hyväksytyn huudon jälkeen.
Vain käteismaksu. Pyrittehän maksamaan lähelle tasasummaa vaihtokassahaasteita välttääksemme.
 
Huutokauppatapahtuma lähetetään radiossa, sekä kuvataan facebookiimme.
Nyt jokainen voi olla elämänsä Etupenkin Erkki. Tervetuloa tekemään löytöjä!


 

© 2019 Radio Finlandia