MIKSI MAINOSTAA RADIO FINLANDIALLA?

Tiesitkö, että Finlandia on ainoa suomalainen radiokanava Espanjassa? Aurinkorannikolla on ollut nettiradioita jotka mainostavat itseään radioina. Nuo eivät kuitenkaan tavoita ketään, koska alueella kuunnellaan perinteistä radiota, jollainen Finlandia on. Meillä on toki lisäksi myös nettiradio, sekä mobiilikuuntelu, eli mainostamalla meillä, nuo tulevat kaupan päälle. Myös facebookissamme on alueesta kiinnostuneita seuraajia yli 8000.
 

Tiesittekö, että joka päivä lukuisat ihmiset kyselevät facebookin ryhmissä, onko Costalla suomalaista hammaslääkäriä, lääkäriä, asuntovälittäjiä, kampaamoja, autovuokraamoa, jne jne. Kysyntää on, mutta tarjonta ei löydä kysyjiä.


Jos mietitte, ketkä meitä kuuntelevat, vastaus on helppo... Kaikki jotka haluavat kuunnella suomalaista sisältöä. Ei ole vaihtoehtoista kanavaa olemassa. Kuulijoissamme on täällä asuvia, tänne tulevia, täältä lähdössä olevia, sekä lomailijoita. Kaupallinen viestintä tavoittaa hyvin kaikki kuluttajat, jotka käyttävät rahaa. Täällä asuvilta moni Suomesta tuleva kysyy vinkkejä, mistä saa mitäkin.

NETTIRADIOSSA ON HALVEMPAA MAINOSTAA?

Täysin totta, koska kulut ovat olemattomat, mutta pelkkä nettiradio ei tavoita Costalla. Pelkkä nettiradio toimii Suomessa suunnilleen välttävästi ja tavoittaa suuret kanavat pois lukien 5-80 kuulijaa per ohjelma. Costalla pelkän nettiradion kuulijamäärät ovat usein vain muutamia ihmisiä. Tämän statistiikan jokainen nettiradiota pyörittävä taho näkee omasta järjestelmästään ja pyydettäessä joutuu toimittamaan
mainostajalle. Finlandialla on potentiaalia tavoittaa FM-taajuudella 30 000 - 50 000 suomalaista, riippuen vuodenajasta. Nettiradiomme tavoittaa lisäksi 5000-6000 eri ihmistä.

MAINOSTATTE FACEBOOKISSA JA SE RIITTÄÄ?

Moni on ajatellut näin. Totuus on kuitenkin karu. Facebook tavoittaa heidät, jotka jo tuntevat teidät, tai seuraavat teitä facebookissa. Mainonta facebookissa tavoittaa satunnaisia henkilöitä, joilla ei ole välttämättä mitään intressejä Aurinkorannikolle. FM-radion kuuntelijoita kiinnostaa alue, alueen asiat ja alueen palvelut, sekä tarjoukset. Myös äänestäjät kuuntelevat taajuuttamme ja vaalimainonta toimii meillä palautteista päätellen erityisen hyvin. Tapahtumamainonnassa, mm. huutokaupoissa olemme saaneet tuvan täyteen joka kerta.

Mainostamalla Finlandialla, saatte jo 29 vuotta toimineella, 11/2018 vahvasti uudistetulla kanavalla tavoitettua kaikki suomalaisesta sisällöstä, palveluista ja Suomen asioista kiinnostuneet ihmiset. Meitä voi kuunnella autossa, rannalla, yrityksissä ja kotona ilman mitään maksuja. Nettiradion kuuntelu maksaa ja vaatii aina internetyhteyden, tai mobiiliyhteyden kuuntelijalle.  Finlandian tunnettavuus on tuonut meille kuulijoita myös ympäri maailman, jotka seuraavat meitä nettiradion kautta.

Kustannukset Finlandialla ovat erittäin houkuttelevat pidempäänkin kampanjaan. Kysyminen ei maksa mitään. Laskemme teille varmasti houkuttelevan paketin.

MIKSI SUOMALAISEN YRITYKSEN KANNATTAA MAINOSTAA MEILLÄ?

Aurinkorannikolla elämä on leppoisaa ja ihmisillä on aikaa. On myös aikaa kuunnella radiota ja rentoutua. Lähes kaikilla täällä asuvilla on asunto myös Suomessa ja puolet vuodesta eletään Suomessa. Mainonta täällä jää mieleen huomattavasti paremmin, kuin hektisessä elämässä Suomessa, jossa elämä on suorittamista. Moni täällä asuva iäkkäämpi ihminen on etsinyt etänä ilman internetiä suomalaista kiinteistövälittäjää, löytääkseen vuokra-asunnon, tai myydäkseen Suomen asunnon. Radio on lehtien ohella ainoa media joka tavoittaa heidät, joilla ei ole internetiä lainkaan. Finlandia poistaa myös koti-ikävää, koska valtaosa musiikistamme on kotimaista. Moni kuuntelee meitä 24/7 hereillä ollessaan. Tavoita heidät ainoalla mahdollisella radiokanavalla!

COSTALLAHAN ASUU VAIN ELÄKELÄISIÄ!

 

Tuo käsitys on 80-luvulta peräisin. Nykyään täällä asuu tuhansia nuoria, keski-ikäisiä, lapsiperheitä, nuoria pariskuntia, yrittäjiä, sijoittajia ja ihmisiä laidasta laitaan. Costalla on edelleen myös iäkkäitä ihmisiä, eikä mainostajien tulisi väheksyä heitäkään, koska he ovat juuri se tietopankki omille lapsilleen ja lapsenlapsilleen, kun nuo tulevat Costalle lomailemaan. Läheisiltä saadut vinkit palveluntarjoajista ovat tunnetusti luotettavaksi koettuja. Se palvelu mitä mainostatte myös ikäihmisille, kulkeutuu heidän kautta eteenpäin. Ei ole siis mitään syytä ajatella, että iäkkäämät kuulijamme olisivat vähempiarvoisia. 

 

TUOKO MAINONTA HETI ASIAKKAITA?

 

Välttämättä ei. Mainonta on pitkäjänteistä ja imagoa rakentavaa panostusta tulevaisuuteen. Tarve ei ehkä kaikilla ole palveluunne juuri nyt, mutta sitten kun on, muistuu mieleen se taho, josta on eniten kuullut. Jokainen tietää sen. On siis väärin laskea tuoton kasvua heti kampanjan aikana ja vetää käsijarrusta, jos kuukaudessa tulos ei ole viisinkertaistunut... Miksi Coca Cola mainostaa? Kaikkihan tietävät kyseisen merkin... Ovatko he hiukan simppeleitä, kun tuhlaavat miljardeja mainontaan? No eivät ole. Tuotemerkki ja brändi täytyy pitää ihmisten mielessä. Jouluna pitää muistuttaa enemmän kuin muuhun aikaan. Ja se kannattaa. Muuten mainosmarkkinat olisivat kuolleet kymmeniä vuosia sitten. Finlandiaan luottavat nykyään myös suuret toimijat, kuten Carrefour, Worten, El Corte Ingles, Herz, sekä monet panostuksensa moninkertaisesti takaisin saaneet yrittäjät.

MAINONTAA MONESSA MUODOSSA...

Mitä voimme tarjota?

-  Perinteiset mainosspotit, niiden tuotanto ja haluamanne ajomäärä FM-taajuudella, nettiradiossa ja mobiilissa.

-  Studiovierailut lähetyksessämme. Lähetys taajuudelle, nettiin, mobiiliin, sekä facebookiin videokameroiden kera. Materiaali jää jälkikatsottavaksi ja taajuudella se on uusittavissa 1-4 kertaa.

 

-  Ohjelmat ja lähetykset yrityksestänne, yritysesittelyt ja haastattelut kohteessa. Tuotamme myös yritysvideot samaan pakettiin.

 

-  Studio-ohjelmat teidän teemalla. Kerrotaan kuulijoille teistä ja palveluistanne ohjelmallisessa muodossa. Asiakkaiden haastattelut, yrittäjä tai työntekijät vieraina. Tehdään teidät tutuiksi Costalla.

-  Facebook-mainonta, nettisivubannerit. 

 

Hallitsemme media-alan erinomaisesti, joten audiotuotannot, videotuotannot ja radiosisällöt syntyvät kymmenien vuosien ammattitaidolla. Myös muut kuvaukset, tai haastattelut ja spiikit Costalla järjestyvät. 

Otattehan yhteyttä ja jutellaan mahdollisuuksista parantaa liikevaihtoanne. Sähköposti myynti@radiofinlandia.fi palvelee nopealla vasteajalla.


 

© 2019 Radio Finlandia