VAIN HYVIÄ UUTISIA...

Finlandian uutissivulle päivitetään kanavaan liittyviä tiedotteita. Uutiset poistuvat vanhimmasta päästä. Saat uusista päivityksistä ilmoituksen seuraamalla meitä facebookissamme. Suomen uutiset löytyvät taajuudelta 102,6mhz, sekä osoitteesta www.mtvuutiset.fi

Keijo_Leppänen.jpg
MTV UUTISET JA RADIO FINLANDIA YHTEISTYÖHÖN 

 

MTV on ollut Suomen vahvimpia uutistuottajia jo vuosia. Vuoden 2019 aikana MTV on käynnistänyt uuden MTV Uutiset Liven, sekä uudistanut studionsa ja lisännyt toimittajien määrää.

Nyt MTV Uutiset ovat myös Radio Finlandian taajuudella klo 10.00, 11.00, sekä 16.00, 17.00 ja 18.00.

 

Uusi MTV Uutiset Live -kokonaisuus on kanavalta miljoonaluokan investointi.

 

”Kehitämme uutis- ja ajankohtaispalveluamme nykyajan mediakuluttajan tarpeiden mukaisesti. Tavoitteena on nousta kotimaisten uutisvideopalveluiden kärkipaikalle. Samalla huolehdimme Suomen arvostetuimpiin kuuluvan uutisbrändin suosion ja laadun jatkuvuudesta televisiouutisten katsojia unohtamatta”, uutis- ja ajankohtaissisältöjen uudistusprojektista vastaava MTV:n ohjelmapäällikkö Jyrki Huotari kertoo.

 

Radio Finlandian Henry Aflecht ja Raija Kurkola ottavat ilolla laadukkaan uutistuotannon osaksi uudistuneen Finlandian ohjelmistoa ja kiittävät MTV Uutisia kiinnostuksesta palvella myös ulkosuomalaisia.

 

MTV Uutiset Live löytyy netistä osoitteesta www.mtvuutiset.fi

Radio Finlandialta uutiset kuuluvat Aurinkorannikolla FM-taajuudelta 102,6 mhz.

© 2019 Radio Finlandia